منابع و متریال آموزشی
ندارد.

توضیحات
مدیریت پروژه چیست؟
مدیریت پروژه فرایند شروع، برنامهریزی، اجرا، کنترل و خاتمه کار یک تیم برای دستیابی به اهداف خاص و برآوردهکردن معیارهای موفقیت مشخصشده است. پروژههای تعریفشده معمولاً موقت بوده و گروهی که برای انجام پروژه جمعآوری میشود، پس از خاتمه پروژه منحل خواهد شد. مدیریت پروژه به طور کلی به تنظیمکردن کارها، پیشبینی هزینهها، تخمینزدن زمان پروژه و همه کارهای مربوط به پروژه اطلاق میشود که توسط یک مدیر پروژه یا متخصص آن بخش صورت خواهد گرفت. در دوره آموزشی صفر تا صد مدیریت پروژه به تمامی سوالات شما درباره مدیریت پروژه پاسخ خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
مراحل مدیریت پروژه چیست؟
مراحل مدیریت پروژه عبارتند از آغاز پروژه، برنامهریزی، اجرا، کنترل و در نهایت خاتمه آن. در مرحله آغاز پروژه با بیانیه محدوده، منشور پروژه به عنوان یکی از مهمترین سندهای پروژه، موارد قابل تحویل پروژه، ابزارها یا انتظارات پشتیبانی پروژه و جلسه شروع پروژه آشنا خواهید شد. اگر صاحب یک گروه مجازی باشید روش تحقق آن و مدیریت افراد در گروه مجازی را به شما خواهیم آموخت و نحوهی برگزاری یک جلسه مجازی و کسب موفقیت در آن را با شما در میان خواهیم گذاشت. در دوره آموزشی صفر تا صد مدیریت پروژه بهترین نکات جلسات کاری، آداب جلسات کاری، تهیه چکلیست جلسات و بهترین شیوههای برگزاری جلسات را خواهید آموخت.
اهداف مدیریت پروژه چیست؟
یک مدیر پروژه با سه محدودیت اساسی در سازمان مواجه است که عبارت است از زمان، محدوده و هزینه. وظیفه یک مدیر پروژه این است که با تعداد فعالیتهای بهینه، در زمان بهینه و با هزینهکرد بهینه بتواند پروژه را طبق معیارهای در نظر گرفتهشده به اتمام رساند. اگر محدوده پروژه مشخص نشود ممکن است پروژه در مرحله اجرا گسترش یابد که به آن خزش محدوده میگویند و از عوامل شکست پروژه محسوب میشود. همچنین یکی دیگر از اهداف مدیریت پروژه بررسی دلایل شکست پروژهها در سازمانها است تا با کنترل آنها بتوان شکست پروژهها را به حداقل ممکن رساند.
مدیر پروژه کیست؟
مدیر پروژه کسی است که پروژه جدید را با تعیین اهداف اصلی و دامنه آن آغاز میکند. یک مدیر پروژه موفق دارای وظایف و مهارتهای است که به او در مدیریت پروژه کمک خواهند کرد. وظایف مدیر پروژه در قالب مراحل مدیریت پروژه است که معنا مییابد. مهارتهای یک مدیر پروژه تنوع بسیاری دارند که از مهمترین آنها میتوان به مدیریت محدوده، مدیریت فعالیتها، مدیریت تیم، مدیریت زمان، کیفیت، هزینهها، ریسک و ذینفعان اشاره کرد. در دوره مدیریت پروژه با مهارتها، وظایف و اهداف یک مدیر پروژه آشنا خواهید شد و نحوه کسب و بهبود مهارت تسهیلگری را خواهید آموخت.
در دورهی آموزشی مدیریت پروژه روش تهیه نقشه جریان ارزش را خواهید آموخت که روشی برای بهبود محصول و فرایند است. به علاوه با نمودارهای SIPOC و گانت آشنا خواهید شد. نمودار SIPOC ابزاری است که ورودیها و خروجیهای یک یا چند فرایند را در یک جدول خلاصه میکند و نمودار گانت نوعی نمودار میلهای است که برنامه زمانبندی پروژه را نشان میدهد. سپس با مفهوم و نقش PMO یا دفتر مدیریت پروژه آشنا خواهید شد.